Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretne arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is elolvashatja adatvédelmi tájékoztatónkat.

Abarth munkavédelmi cipők

Az Abarth elég egyértelműen határozta meg célkitűzését, amikor belevágott a munkavédelmi cipők gyártásába is. A biztonság mellett a viselője kényelme is legalább olyan fontos kell, hogy legyen, hiszen, a láb kényelménél kezdődik a komfortos munkavégzés is.

Az Abarth cipők ezen filozófia mentén készülnek, ezért kizárólag magas minőségű alapanyagokat használnak gyártásukhoz. Az egyedülállóan kialakított Palermo talp tökéletesen ötvözi a gumi és az EVA hab arányát, így a cipők egész nap nagyon kényelmesek tudnak maradni, miközben persze megfelelnek a szükséges biztonsági szabványoknak is. 

Mindezek mellett az Abarth különösen nagy hangsúlyt fektet a cipők dizájnjára is, mint ahogy azt autóiktól is megszokhattuk, így ha Abarth cipőt választ, akkor  a biztonság és kényelem mellé garantáltan megkapja a hanyag olasz eleganciát is.

Rendezés:
Az oldal tetejére