Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretne arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is elolvashatja adatvédelmi tájékoztatónkat.

Albatros munkavédelmi cipők és bakancsok

Az Albatros mára a világ egyik meghatározó munkavédelmi cipőmárkájává nőtte ki magát. A céget 1930-ban alapították, és 1960-tól kezdett el munkavédelmi cipők és bakancsok gyártásával foglalkozni, így bátran merjük ajánlani vásárlóinknak. A lippstadti vállalkozás mind a mai napig az alapító család tulajdonában működik. Sikerének kulcsa a folyamatos innováció, és az, hogy figyelnek az építőipar változásaira, az abban dolgozók folyamatos igényeire, és folyamatosan fejlesztik termékeiket. 

Az Albatros valós fejlesztéseket hoz minden évben, amikor kijön egy-egy új modell. Az újabb anyagok és megoldások felhasználásával nemcsak kényelmesebbek lesznek a modellek, de megjelenésükben is egyre letisztultabb, ízlésesebbek. A funkcionalitás mellett pedig igenis számít az is, hogy a viselőjének tetszen is a lábbeli. Válasszon Ön is a minőségi munkavédelmi cipők és bakancsok közül, válassza a minőséget és a német precizitást!
Rendezés:
Az oldal tetejére