Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretne arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is elolvashatja adatvédelmi tájékoztatónkat.

Márkaajánló: AlbatrosSzámos munkavédelmi cipőmárka megfordult már üzletünkben, és mindig is igyekeztünk arra törekedni, hogy megbízható, jó minőségű márkákat forgalmazzunk, mivel a munkavédelmet nem lehet félvállról venni.

Az Albatros márka régóta szerepel üzletünk palettáján, és nem véletlenül. Ez a márka minden évben remek újítássokkal áll elő, ráadásul a márka mögött helyet foglaló cég is igen nagy, több mint 90 éves múltra tekint vissza.

A céget 1930-ban alapította Heinrich Kramer, és a lippstadti családi vállalkozás 1960-ig főleg import tevékenységgel foglalkozott.

1960-ban kezdték el először a cipőgyártást, ami új szintre emelte a céget, de az igazi áttörés csak 1980 után érkezett el, amikor a cég stratégiát váltott és kizárólag a munkavédelmi lábbelik és ruházat gyártására fókuszáltak. Ez a döntés volt, ami a céget a világ egyik legnagyobb munkavédelmi ruházati gyártójává tette.Az Albatros mindig is az innováció és a minőség élharcosa volt. Az évek során folyamatosan fejlesztették és finomították termékeiket, hogy megfeleljenek a változó piaci igényeknek és a legmagasabb szabványoknak. Az Albatros nemcsak a munkavédelmi előírásokat tartja be, hanem új technológiákat is bevezet a kényelem és a teljesítmény növelése érdekében.

A családi vállalkozást azóta már a harmadik generáció vezeti töretlen sikerrel. Lippstadti bázisukon jelenleg több mint 80 fő dolgozik azon, hogy évről évre tökéletesebb és biztonságosabb termékek kerüljenek ki a gyártósorokról a munkásokhoz.

A cég sikerét mi sem tükrözi jobban, mint hogy 2002-ben elnyerték a Puma munkavédelmi vonal gyártását is, így együttesen már három márka képviseli a kimagasló minőséget, ami az Albatros, a Puma és a Footguard.
A cég 2003-ban lépett ki az európai piacról a globális piacra a fenti három márkával. A nagy múltnak, a német precizitásnak és a kimagasló minőségnek köszönhetően mi is meleg szívvel ajánljuk az Albatros munkavédelmi cipőket vásárlóinknak. Pár pontban összeszedtük, hogy szerintünk mi a garancia arra, hogy Ön is elégedett lesz, ha az Albatros mellett teszi le a voksát:1. Innovatív és tényleges értékekkel bíró fejlesztés.
Az Albatros valós fejlesztéseket hoz minden évben, amikor kijön egy-egy új modell. Az újabb anyagok és megoldások felhasználásával nemcsak kényelmesebbek lesznek a modellek, de megjelenésükben is egyre letisztultabb, ízlésesebbek. A funkcionalitás mellett pedig igenis számít az is, hogy a viselőjének tetszen is a lábbeli.

2. Kimagasló minőség.
Amellett, hogy a megfelelő munkavédelmi szabványoknak megfelelnek a lábbelik, az Albatros rendkívül nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, ezért ez az egyik olyan márka, aminél minimális a gyári hiba. Nem is meglepő, hiszen a cég a saját minőségellenőrzési rendszere mellett gyakran vesz igénybe külső tesztelő cégeket is, hogy megfelelhessenek a legmagasabb biztonsági és minőségi elvárásoknak.

3. 90 éves tapasztalat.
Ahogy azt írtuk korábban, a cég már 90 éves múltra tekint vissza, és azóta is családi vállalkozásként működik. Miért fontos ez? Nagyon egyszerű. A magánkézben lévő cégeken nincs befektetői nyomás, és nincs egy erőltetett külső növekedési kényszer sem, ami gyakran tud tönkretenni sikeres márkákat. A cég növekedése mögött tényleges fejlődés áll, ami rendkívül sok elemből áll össze, de kétségkívül köszönhető a konzisztens minőségnek és az innovációnak is, amik termékeikben megmutatkoznak.

Albatros termékeink közül ide kattintva tud válogatni...

Az oldal tetejére