Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretne arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is elolvashatja adatvédelmi tájékoztatónkat.

GY.I.K.

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?
A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk.

Mi történik ha nem talál otthon a kézbesítő?
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, akkor egy új egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást. Ha második alkalommal sem jár sikerrel, az önhöz közeli Postán még átveheti 5 munkanapon belül. Erről értesítést kap a futárszolgálattól, de a csomag nyomkövetésénél is látni fogja, melyik postára került a csomagja a két sikertelen kézbesítést követően.

Mit csináljak ha sérült a csomagolás?
Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni.

Ki tudom cserélni a terméket ha nem jó a méret?
Természetesen van lehetőség a cserére, a rendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül. Választhat egy másik Önnek megfelelő terméket webáruházunk kínálatából. Ennek feltétele, hogy a megvásárolt termék nem került használatra. Hívja vevőszolgálatunkat telefonon a teendőkkel kapcsolatban.

Meggondoltam magam, visszakaphatom a pénzemet?
A rendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, a terméket igazolható biztonságos módon, sérülésmentesen visszaküldheti nekünk és mi visszafizetjük a vételárat. A visszaküldés költségét a vásárlónak kell viselnie. Csak jeleznie kell elállási szándékát elérhetőségeink valamelyikén.

Ki lehet bontani a csomagot mielőtt a futárnak kifizetem illetve átveszem?
A csomagot csak kifizetés illetve átvétel után lehet kibontani. Ha bármilyen okból nem tetszik Önnek a megvásárolt termék, akkor 14 napon belül visszaküldheti címünkre, és mi visszafizetjük a rendelés értékét.
 
Az oldal tetejére