Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretne arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is elolvashatja adatvédelmi tájékoztatónkat.

Pólók munkához, kiránduláshoz és a mindennapokra

Rendezés:
Saját cégére szabott pólókat keres?
Nálunk megtalálja. Kiváló minőségű anyagból készült Malfini pólóink nemcsak nagyon kényelmesek, de mindenféle minta nélkül készülnek, hogy Ön saját cége arculatára szabhassa őket. Ha logózottan szeretné megkapni a pólókat, természetesen abban is tudunk segíteni, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

Az erdei munkát végzőknek meleg szívvel ajánljuk az egyik legnépszerűbb hazai erdészeti márkát, az Inuit-ot. Az Inuit pólók nagyon szép, földszínekkel készülnek, autentikus erdei mintákkal vannak ellátva, amiben öröm a munkavégzés, de a mindennapokban is megállják a helyüket.

Ha a munkakörülmények a jól láthatóságot kívánják meg, akkor pedig a Rimeck jól láthatósági pólóit ajánljuk, ami okos megoldás akkor, ha melegebb helyen kell dolgozni, és egy külön láthatósági mellény már nagyon zavaró lenne. Ezek a pólók élénk színekkel és fényvisszaverő csíkokkal készülnek, így meleg időben sem kell lemondanunk a biztonságról.
Az oldal tetejére