Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretne arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is elolvashatja adatvédelmi tájékoztatónkat.

Ardon professzionális munkavédelmi felszerelések, cipők, bakancsok

Az Ardon Közép-Európa egyik vezető munkavédelmi ruházat és lábbeli gyártó cége. Munkavédelmi bakancsok, munkaruházat, biztonsági ruházat és egyéb munkavédelmi termékek is szerepelnek a pallettájukon. A céget 2000-ben alapították Csehországban, küldetésüknek pedig az, hogy minőségi, kényelmes és látványos munkavédelmi ruházattal és lábbelivel lássák el felhasználóikat. Folyamatosan fejlesztik a termékpalettát a munkavédelmi kesztyűktől a bakancsokon át akár az ipari beülőkig, hogy mindig a kornak megfelelő modern termékek könnyítsék meg a viselőjük mindennapi munkáját. 

A termékek fejlesztésénél évek óta részt vesz a cég különböző iparágak és szolgáltatók dolgozóit  érintő munkahelyi kockázatok elemzésében, hogy a partnerek bevonásával közösen találják meg az adott problémához tartozó legjobb megoldásokat. Ha Ardon terméket választ, biztos lehet benne, hogy mind minőségben, mind pedig kényelemben élen járó márkát választ.
Rendezés:
Az oldal tetejére